середа, 27 лютого 2008 15:46

На Сумщині чоловік вбив свого товариша металевою гирею

До чергової частини Конотопського міського відділу міліції надійшло повідомлення про те, що за місцем проживання знайдено тіло 61-річного чоловіка.

Про це повідомила прес-служба МВС України на своєму офіційному веб-сайті.

При огляді місця події міліціонери виявили зламані вхідні двері, особисті речі потерпілого та предмети побуту були розкидані по кімнаті, а сам господар з множинними тілесними ушкодженнями в області голови лежав на ліжку.

Судово-медичні експерти встановили, що смерть останнього настала внаслідок черепно – мозкової травми. В ході проведення оперативно – розшукових заходів правоохоронці встановили, що тілесні ушкодження, які потягли за собою смерть, постраждалий отримав від раніше не судимого 29-річного місцевого жителя під час виниклою між ними сварки.

Напередодні постраждалий з компанією "відпочивав" на сусідній вулиці, посварився з одним із товаришів та й пішов додому спати. Через деякий час, слідом до будинку, щоб поставити всі крапки над "і ", прийшов обурений товариш. Там він вхопив експандер з металевою гирею на кінці і дюжину разів вдарив господаря по голові.

Наразі, підозрюваний затриманий та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. За даним фактом порушена кримінальна справа, триває слідство.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «На Сумщині чоловік вбив свого товариша металевою гирею ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути