понеділок, 24 грудня 2007 17:16

На розвиток Чечні уряд Росії виділив $4,5 млрд

Уряд Росії затвердив бюджет нової трирічної федеральної цільової програми з розвитку Чечні. У розпорядженні, підписаному прем"єр-міністром Віктором Зубковим, встановлено, що граничний об"єм фінансування програми за рахунок федерального бюджету складає близько 111 мільярда рублів. Про це повідомляється в офіційному прес-релізі уряду.

Згідно з програмою, в 2008-2010 роках республіка повинна отримувати з федерального бюджету по 27-30 мільярдів рублів. У 2011 році Чечні буде виділено додатково 22 мільярди рублів. Авторами програми є власті Чечні і Мінрегіонрозвитку. П"ята частина від цієї суми буде направлена на будівництво муніципального житла і адміністративних будівель.

За 2002-2006 роки з бюджету за федеральною програмою на відновлення Чечні було витрачено 30,6 мільярда рублів. У 2007 році уряд закрив програму як неефективну, повідомляє Лента.ру.

Зараз ви читаєте новину «На розвиток Чечні уряд Росії виділив $4,5 млрд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути