Ексклюзиви
понеділок, 10 липня 2006 15:18

На "Першому каналі" покажуть мультфільм про Путіна-канатохідця

Петербурзькі аніматори до саміту G8 зробили мультфільм, в якому президент Росії ходить по канату в політичному цирку та відповідає на критику лідерів "вісімки" кривляннями.

6-хвилинний анімаційний фільм "Росія в світовій спільноті" знятий кінокомпанією "Російський Голлівуд". У мультику російський президент веде колег по G8 в політичний цирк, де ходить по канату "північ - південь", прагнучи не впасти за допомогою жердини "схід - захід". Потім учасники саміту його критикують: прем"єр Японії нагадує, що пора віддати острови, президент США звинувачує в енергетичному саботажі, лідери європейських країн - у відсутності демократії. По словах Сидельникова, "аргументація на зауваження партнерів - чисто наочна", а президент Росії на Володимира Путіна не схожий. В кінці мультфільму приводяться рейтинги, що відображають місце Росії в G8: ВНП, рівень і тривалість життя, зростання економіки. Висновок: "Участь Росії в глобальній системі непомітна".

За словами режисера Івана Сидельникова, ідея з"явилася після серії роликів британської компанії ВВС, де Росія показана в образі ведмедя, який потрапив у капкан. Творці мультика говорять, що мультфільм - не політичне замовлення, а цивільна ініціатива, "але по дорозі з"явилися різні люди, зокрема представники президентської адміністрації, які зацікавилися". Сидельников вважає, що "фільм можна було б показати в Константинівському палаці", повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «На "Першому каналі" покажуть мультфільм про Путіна-канатохідця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути