неділя, 08 серпня 2010 17:51

На Прикарпатті град пошкодив будинки та машини (ФОТО)

Учора на Косівщині Івано-Франківської області пронісся сильний буревій з градом.


Місцеві мешканці розповіли кореспонденту Gazeta.ua, що ураган пошкодив будинки, побив машини, повалив дерева, обірвав лінії електропередач.

"Ураган почався десь о 17 годині. Був сильний вітер, град падав такий, як курячі яйця, - розповіла жителька райцентру Косіва Оксана Костюк. – У мене приватний будиночок. На даху пробило 12 дірок, пластмасовий дашок весь потовчений. У сусіда у машині потріскалось лобове скло. Мені мої рідні з Вербовця подзвонили, казали, що дахи як решето попробивало, софіти попадали. У Рожнові граду не було, але був сильний вітер, позривало дахи. Людоньки, а це що має бути кінець світу? Як не потоп, то град!"

Як повідомили нам в ГУ МНС області, учора буревій пройшов трьома районами Прикарпаття – Косівським, Снятинським та Городенківським.

"В результаті сильного вітру та граду було пошкоджено поодинокі житлові будинки, дахи, автомобілі, повалено дерева, - повідомив заступник начальника оперативно-координаційного центру ГУ МНС в області Володимир Якимів. – Повністю без електропостачання залишилось 7 населених пунктів та частково три. Наразі не можемо говорити про ні про цифри, ні про збитки, завданні ураганом, оскільки дані мусять подати місцеві виконавчі комітети після обстежень постраждалих районів".

Фото: косівський форум


Зараз ви читаєте новину «На Прикарпатті град пошкодив будинки та машини (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути