Ексклюзиви
середа, 21 травня 2008 09:56

На праймеріз в Орегоні лідирує Барак Обама

На демократичних праймеріз в штаті Орегон лідирує Барак Обама, повідомляється на сайті CNN. За підсумками підрахунку 67 відсотків голосів чорношкірого сенатора підтримали 58 відсотків жителів штату.

Суперницю Обами Хіларі Клінтон підтримали 42 відсотки жителів Орегона. Таким чином, Обама отримає велику частину голосів делегатів від цього штату на партійному з"їзді в серпні.

Хіларі Клінтон отримала перемогу на праймеріз в штаті Кентуккі, що також пройшли 20 травня. Вона перемогла Барака Обаму з відривом в 35 відсотків голосів. Від Кентуккі на партійний з"їзд поїде 51 делегат, від Орегона 52.

На республіканських праймеріз в Кентуккі і Орегоні переміг Джон Маккейн. Не дивлячись на те, що у Маккейна не залишилося суперників, 28 відсотків виборців Кентуккі і 15 відсотків виборців Орегона не почали його підтримувати: вони проголосували за вибулих кандидатів або "проти всіх", повідомляє Лента.ру.

Зараз ви читаєте новину «На праймеріз в Орегоні лідирує Барак Обама». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути