Ексклюзиви
неділя, 13 січня 2008 12:30

На Полтавщині експериментуватимуть з дешевим житлом

Полтавщину обрано пілотною областю для здійснення експерименту з будівництва доступного житла.

Про це повідомив помічник голови облдержадміністрації Євген Лопушинський.

"Вчора Валерій Асадчев (голова ОДА) був на зустрічі з Президентом. Там обговорювалося це питання. Там і було обрано нашу область як пілотну, де буде здійснено експеримент з будівництва доступного житла", - сказав Лопушинський.

За його словами, з 21 по 29 січня в Києві відбудеться нарада щодо реалізації подібного експерименту. До цього терміну керівництво області має подати розрахунки, необхідні для проведення експерименту і висловити бачення його реалізації.

"У разі, якщо експеримент вдасться і буде упроваджений в Україні, то 75 тисяч осіб щорічно зможуть одержувати доступне житло. Сьогодні в рік квартири одержують 11 тис. сімей", - зазначив помічник голови ОДА.

8 листопада 2007 року Президент України Віктор Ющенко відвідав з робочою поїздкою в Полтавську область, де розглянув питання нарощування об`ємів будівництва доступного житла. Під час перебування у Полтаві Президент підписав Указ про невідкладні заходи з нарощування будівництва доступного житла в Україні і підвищення рівня забезпечення громадян житлом. Крім того, в ході поїздки глава держави ознайомився із завершеним будівництвом першої черги 330-квартирного житлового будинку в с.Щербані Полтавського району, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «На Полтавщині експериментуватимуть з дешевим житлом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути