вівторок, 14 жовтня 2008 09:47

На похоронах матері брат убив брата

В одному з сіл Гусятинського району на Тернопільщині брат забив брата. Брати жили у різних будинках: старший мав сім"ю, молодший залишився біля матері. Обох чоловіків занапастила горілка. Саме вона стала причиною того, що молодший з братів став інвалідом, повідомили 13 жовтня у ЦГЗ УМВСУ в Тернопільській області.

Трагедія трапилася після смерті матері. Зустрівшись, чоловіки вирішили пом"янути покійницю. Після випитого спиртного зав"язалася суперечка, кому знову йти за випивкою. Старший брат накинувся на молодшого і почав бити його кулаками, а коли той упав, добив нерухоме тіло ногами.

Коли ж зупинився, брат уже не дихав.

Убивця вирішив приховати злочин. Трохи повитирав кров, нарядив мертвого у костюм, спорудив катафалк, словом, приготував усе для похорону. Тоді вийшов повідомити сусідам сумну новину. Однак люди чули крики та метушню в хаті, тож засумнівалися у раптовій смерті чоловіка. Сільський голова звернувся в міліцію.

Зі слів начальника Гусятинського райвідділу внутрішніх справ Сергія Марківа, неозброєним оком було видно, що потерпілому допомогли піти зі світу. Згодом версію, що смерть 51-річного мешканця села Вікно була насильницькою, підтвердили висновки судово-медичної експертизи, згідно з якими смерть наступила через крововилив під оболонку головного мозку, а численні синці та переломи ребер ще раз підтвердили, що це було жорстоке вбивство.

Проти братовбивці порушено кримінальну справу, повідомляє ЗІК

Зараз ви читаєте новину «На похоронах матері брат убив брата». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути