понеділок, 03 грудня 2012 14:48

На відкритті ЦУМу лучани розкупили цукор і гречку
15

Фото: Фото: Анна Усік

30 листопада відкрили три поверхи відреставрованого ЦУМу у Луцьку. Торік 4 грудня він згорів через коротке замикання. Кажуть, через перенавантаження мережі обігрівачами.

На місці радянського ЦУМу відкрили сучасний торговий центр з ескалаторами і панорамними ліфтами.

"Мені вчора подзвонила племінниця. Вона в інтернеті прочитала, що в ЦУМі будуть цукор по 4 гривні продавати. Хочу на Новий рік скупитися. Наберу майонезів, горошку і кукурузки. Якщо м'ясо буде дешеве, тоже візьму. В морозилку запхаю, хай лежить. Бо в той крізіс не знаєш, чого чекати", - каже  лучанка Софія Михайлівна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Польське консульство у Луцьку допомагало вивозити українок у сексуальне рабство

На початку року ЦУМ почала відбудовувати луганська фірма "Альтис". Усе обгоріле розібрали. Потім проклали нову проводку і почали будівництво. Майже з нуля відбудували складські приміщення, де буде зберігатися товар. Вони під час пожежі постраждали найбільше.

Будівля залишилася 5-поверховою. Площу приміщення збільшили майже удвічі. До пожежі воно займало 7 тис. м. кв, а зараз майже 12. Розширили передню частину будівлі і задню дворову.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Марш у Луцьку: Досить бухати – пора бунтувати!

На площі перед магазином зібралися 2 тис. лучан. Перед входом стоїть три охоронці. Просять людей не штовхатися. Коли натовп ломиться всередину, чути жіночий зойк. Жінці у норковій шубі дверима придавило ногу. Вхід заблокувався.

"Обіцяли відкрити перед виборами, але мабуть грошей не вистачило, - Роман Єфімчук тримає у руках чотири пакети і рябу сумку. - Добре, що відкривають у робочий день. То поприходили в основному пенсіонери. На вихідні тут би така давка була".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Будинок у Луцьку провалився через магазин меблів - мешканці

На першому поверсі відкрили бутики з косметикою, білизною, біжутерією, комп'ютерами і мобільними телефонами. На другому і третьому торгують одягом і взуттям брендів "Кіра Пластініна", ОДЖІ, "Монарх". Супермаркет "Сільпо" відкрили на нульовому поверсі у підвалі.

Пенсіонери розбирають дешеві гречку і цукор за 20 хв. Працівники магазину не встигають виставляти новий товар на вітрину.

У приміщенні смердить фарбою. На 4-5 поверхах продовжують робити ремонт. Їх планують відкрити до 15 грудня. Там торгуватимуть спортивними і дитячими товарами та взуттям, відкриють ресторани "Луцьк" і "Сушия", фаст-фуди "Вареники тут" і "Бест Бургер".

ЦУМ буде працювати щодня з 9 до 21.

Зараз ви читаєте новину «На відкритті ЦУМу лучани розкупили цукор і гречку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути