понеділок, 10 березня 2008 13:24

На Одещині затримали чиновників, які займалися махінаціями із землею

Правоохоронці затримали співробітника одної з сільських рад і першого заступника голови однієї з райадміністрацій Одеської області за махінації із землею, повідомляє департамент по зв"язках з громадськістю МВС України.

Так, співробітник сільради передав земельну ділянку в оренду приватному підприємству без розробки проекту землеустрою і виведення державної землерозпорядчої експертизи. В результаті державі заподіяний збиток на суму більше 10 млн. грн.

Перший заступник голови райдержадміністарції, виконуючи обов"язки голови РДА в березні 2005 року, підписав розпорядження про передачу земельної ділянки сільськогосподарського призначення площею 17,4 га в довгострокову оренду товариству з обмеженою відповідальністю під будівництво приватних житлових будинків. Таким чином, чиновник змінив цільове призначення ділянки, внаслідок чого державі заподіяний збиток на суму 137,3 млн. грн.

В даний час прокуратура Одеської області порушила кримінальні справи за фактом зловживань чиновниками службовим становищем, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Зараз ви читаєте новину «На Одещині затримали чиновників, які займалися махінаціями із землею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути