пʼятниця, 25 червня 2010 16:57

На Одещині готуються до евакуації населення із зон підтоплення

На Одещині готуються до евакуації населення із зон підтоплення

У найближчі три доби в українській частині Дунаю очікується підняття рівня води на 20 см. Рятувальники та місцева влада низки населених пунктів півдня Одеської області готуються до евакуації населення із зон підтоплення.

"Прогнози Дунайської гідрометеорологічної обсерваторії і Румунського національного інституту гідрології та гідротехніки (Бухарест) передбачають збільшення рівня води в українській частині Дунаю в найближчі три доби до 20 см. Наявна гідрологічна ситуація характеризується як небезпечна для території можливого підтоплення, захищених гідротехнічними спорудами від високих рівнів води в річці Дунай", - повідомляє центр громадських зв"язків Головного управління МНС України в Одеській області у п"ятницю.

У ЦГЗ відзначили, що станом на 25 червня рівень води в Дунаї в районі Вилково Одеської області становить162 см, що вже на 7 см вище за критичний рівень.

Також піднімається рівень води Дунаї в районі Рені Одеської області, де він досяг 530см (критичний - 535), в районі Ізмаїла Одеської області - 360 (критичний - 370); у районі Килії - 221 (критичний – 265), передає "Інтерфакс-Україна".

Зараз ви читаєте новину «На Одещині готуються до евакуації населення із зон підтоплення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути