понеділок, 20 травня 2013 01:27

На майстер-класі від Василя Козара вінничани танцювали босоніж
15

Фото: Фото: Вікторія Марценюк

На День Європи до Вінниці приїхав переможець наймасштабнішого шоу країни "Танцюють всі - 4" Василь Козар. Він провів майстер-клас для вінничан та гостей міста.

"Давай проходь до сцени ближче, бо нічого не будемо бачити, - квапливо штовхає подругу в спину та проходить крізь натовп вінничанка Юлія Коломієць. – Ну все, після цього його уроку вживу я точно буду класно танцювати."

Майстер-клас проходив біля облаштованої сцени на площі Театральній. На урок від Козара зібралось кілька сотен бажаючих.

"Ті, хто танцюють, підходьте ближче до сцени, відштовхуйте назад тих, хто тільки дивиться. Вам треба буде багато місця, щоб почуватися вільно", - каже у мікрофон Василь Козар.

Показує та коментує рухи, натовп дружньо повторює за ним.

"Повністю розкривайтесь в танці. Нічого не соромтесь, - додає танцівник. - У Вінниці багато талантів. Добре працюєте".

Місцеві майстри біля сцени облаштували виїзні перукарню та салон краси, всім бажаючим робили зачіски та макіяж безкоштовно.

"Подиви, одні дівки у Васьки вчаться танцювати, ні одного хлопця. Пішли протрусимось трохи,"- каже до товариша Денис Мазило із Вінниці. Той відмовляється.

Майстер-клас тривав годину. Дівчата знімали взуття і танцювали босоніж, падали під час танцю, але вставали і продовжували далі.

"Мама, я більше не можу, хочу відпочити", - скрививши обличчя кричить із натовпу танцівників дівчинка років дев'яти у коротких шортах та футболці.

"Стій і вчися до кінця, більше такого не буде," - суворо відповідає мати. Дівчинка насупившись повільно повторює рухи, не встигаючи за всіма.
Тим часом вздовж центральної вулиці міста розташувались живі скульптури - Русалонька, Мальвіна, Пірати, Наполеон, Клеопатра, Аліса в країні чудес та інші. Вони створили алею під назвою "Жива Європа".  Від малого до великого вінничани та гості міста вишукувались біля кожного із персонажів, аби сфотографуватися.

Зараз ви читаєте новину «На майстер-класі від Василя Козара вінничани танцювали босоніж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути