понеділок, 26 жовтня 2009 08:52

На латвійців впав метеорит (ВІДЕО)

На латвійців впав метеорит (ВІДЕО)

У районі латвійського міста Мазсалаца впав метеорит, що утворив кратер шириною 20 м і завглибшки 5 м, ніхто не постраждав.

"Це сталось близько 18:30 в неділю, 25 жовтня. Зараз на місці події працюють рятувальники і поліція, вони обгородили кратер, щоб ніхто не постраждав. Ми остаточно не упевнені, що це метеорит, оскільки, за словами очевидців, щось впало з неба і був спалах. На даний момент найголовніше з"ясувати, чи є там радіація. За поточну ніч ми це з"ясуємо", - розповіла помічник начальника Державної пожежно-рятувальної служби (ДПРС) Інга Ветере.

Свідок події Ансіс Штейнбергс пояснив, що спочатку почув звук, що нагадує звук літака, який летить низько над землею. Після цього він помітив в повітрі вогненний об"єкт середньої величини.

Місце події оточене, туди направлені представники латвійського Центру радіації та Національних збройних сил країни. Окрім іншого, вони повинні провести вимірювання рівня радіації, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «На латвійців впав метеорит (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути