Ексклюзиви
понеділок, 13 серпня 2007 15:58

На кордоні з Росією вилучили контрабанду на 300 тисяч гривень

Прикордонники застави "Липці" спільно з представниками Харківського УСБУ затримали на східному кордоні України 6 російських вантажівок з контрабандою запчастин до тракторів.

Про це повідомив прес-секретар Харківського прикордонного загону Дмитро Горкольцев.

За його словами, після того, як колона у складі 4 вантажівок Volkswagen та 2 Ivecco російської реєстрації, що рухалася в бік Росії, не відреагувала на вимогу прикордонників, вона була зупинена за 200 м до кордону за допомогою засобу примусової зупинки "Кактус".

Порушниками державного кордону виявилися 7 громадян Росії з Москви, Санкт-Петербурга, Пензенської області, Карелії та громадянин України з Мелітополя.

Автомобілі були завантажені компресорами, поршнями, шлангами високого тиску та паливною апаратурою для тракторів. За оцінкою експертів, загальна сума контрабанди становить близько 300 тис. грн.

Авто разом з контрабандою передано до СБУ. Міру подальшої відповідальності правопорушників визначать слідчі та судові органи, зазначив Горкольцев.

Загалом, за його даними, впродовж цього року харківські прикордонники затримали контрабандних товарів та вантажів на загальну суму 11 млн. грн, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «На кордоні з Росією вилучили контрабанду на 300 тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути