вівторок, 29 листопада 2022 06:00

На кого чекають слава та успіх – гороскоп на 29 листопада

На кого чекають слава та успіх – гороскоп на 29 листопада
Фото: pixabay.com

29 листопада не варто повертатися на старе місце роботи чи відновлювати стосунки. Незабаром пошкодуєте. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Місяць росте й додає людям бадьорості й ініціативності, – говорить астрологиня. – Зростатиме ризик помилок. Підводитиме пам'ять. Найважливіші речі краще записувати. Не хваліться своїми успіхами. Особливо, якщо справи ще не завершені. Можете самі на себе накликати невдачу. Літні люди потребуватимуть багато уваги. Звільніть більше часу на спілкування з батьками, бабусями і дідусями. Слава та успіх усміхнуться Овнам, Тельцям, Скорпіонам та Стрільцям. Працюйте наполегливо. Результат не забариться. Стоматолога краще відвідати у другій половині тижня".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Чудовий робочий день. Такий день рік годує. Не зволікайте з прийняттям рішень. Підходьте творчо до нових завдань. Але не забувайте добре прораховувати свої кроки.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Добре засвоюватимуться іноземні мови. У вівторок можна здавати у ремонт техніку та купувати нерухомість. Придбана квартира принесе господарям затишок.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Не слід купувати автівки чи інші засоби пересування. Є високий ризик аварій, у які потраплятиме придбана техніка. Не ігноруйте прохання коханих. Сьогодні назустріч підете ви, завтра – вони.

Рак (22 червня – 22 липня)

З голови не йтимуть думки про стосунки з коханими і домашні клопоти. Меблі і техніку краще придбати у середу. Сьогодні вдалим буде оновлення гардеробу. Стосунки з коханими поліпшаться. Від вас залежатиме атмосфера вдома.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Краще підкоритися обставинам, щоб не наробити помилок. Менше говоріть. Балачками нашкодите собі. Вашими ідеями скористаються інші. Розпочатий у вівторок конфлікт із коханими може зіпсувати стосунки на весь тиждень.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Не час шукати свою долю за кордоном. Відкладіть переїзд від родини. Скоро доведеться повернутися у батьківський дім. Тільки ледачі цього тижня не зможуть зробити блискучу кар'єру та заробити вдосталь грошей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чотири знаки зодіаку, які розбагатіють і знайдуть своє місце під сонцем – фінансовий гороскоп на грудень

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Користуйтеся умінням причаровувати оточення. Фінансової підтримки попросять кохані і діти. Ваша кишеня від цього не спорожніє. Уваги потребує травна система. Відмовтеся від фастфуду.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Потрапите під вплив інших. Не пручайтеся, а здобувайте досвід. Якщо продовжуватимете діяти самотужки, допустите багато помилок. Гроші зникатимуть безслідно. Витрат потребуватиме дім і авто. Якщо плануєте дати у борг, будьте готові, що кошти не повернуть.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

З'явиться можливість поповнювати гаманець звідусіль. Гроші повертатимуть боржники, даруватимуть родичі і друзі, виплачуватимуть роботодавці. Атмосфера вдома буде напружена. Завоювати чуже серце важко. Розпочаті стосунки не принесуть щастя. Відмовтеся від роботи вночі.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Діліться з коханими своїми досягненнями. Їхня підтримка вам знадобиться. Не час планувати вагітність. Репродуктивна система даватиме збої.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Гроші шукатимуть шлях до вашої кишені. Не відмовляйтеся від додаткового заробітку. З'явиться думка, що кохані не варті вас. Не спішіть з висновками. Можете надовго залишитися самотніми. Не підбирайте нову косметику. Алергії не уникнути.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Зосереджуйтеся на важливому. Дріб'язкові питання нехай зачекають. Вдалий час для реалізації фінансових проєктів. Вкладені гроші принесуть добрі прибутки. Розпочинайте новий курс навчання. Він буде цікавий і корисний.

Що чекає на подружні пари у грудні? Хто наважиться на всиновлення і переїде жити за кордон? Астрологиня здивувала любовним гороскопом на грудень.

Зараз ви читаєте новину «На кого чекають слава та успіх – гороскоп на 29 листопада». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути