Ексклюзиви
понеділок, 01 березня 2010 11:40

На Кіровоградщині затримано банду з цілим арсеналом зброї

На Кіровоградщині затримано банду з цілим арсеналом зброї
Працівники УБОЗ УМВС України в Кіровоградській області затримали п"ятьох учасників організованої злочинної групи з корумпованими зв"язками, які займалися торгівлею зброї та боєприпасів на території кількох областей України. Про це повідомила прес-служба УМВС у Кіровоградській області.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів було встановлено, що частину зброї учасники ОЗГ знаходили на місцях бойових дій часів Великої Вітчизняної війни та реставрували. Інший арсенал був викрадений зі складів військових частин.

Зброю зловмисники переховували в гаражному приміщенні, яке винаймали. Під час огляду працівниками міліції було вилучено 56 ручних протитанкових гранатометів марки РПГ-7, 3 автомати системи Калашникова та Судаєва, 2 нагани, кілька сотень набоїв та понад 5 кілограмів вибухівки.

Крім того, учасники злочинної групи скоїли крадіжку з помешкання жителя одного із мікрорайонів обласного центру. Зловмисники проникли до будинку потерпілого та викрали із сейфу гроші у сумі 200 тисяч гривень і золоті вироби.

Наразі всіх учасників організованої злочинної групи затримано. Зброю та боєприпаси направлено на дослідження до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС в області.

За даним фактом порушено кримінальну справу, проводиться слідство. Перевіряється причетність підозрюваних до інших подібних злочинів, передає proUA.

Зараз ви читаєте новину «На Кіровоградщині затримано банду з цілим арсеналом зброї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути