Ексклюзиви
пʼятниця, 12 березня 2010 08:33

На Італію чекає транспортний колапс

На Італію чекає транспортний колапс

На італійців чекає сьогодні "чорна п"ятниця" у зв"язку з загальним страйком транспорту, який оголосило найбільше профспілкове об"єднання країни.

На чотири години в різний час у найбільших містах Апеннін сьогодні зупиниться наземний транспорт і метро. Якщо основні труднощі в Римі, Венеції, Болоньї, Генуї очікуються в першій половині дня, то в Мілані, Неаполі, Туріні, Флоренції транспорт не буде ходити у вечірні години пік.

На чотири години - з 10:00 до 14:00 оголосили страйк пілоти літаків, у зв"язку з чим буде значно скорочено кількість рейсів, у тому числі національної авіакомпанії Аліталія. Проте в керівництві авіаперевізника гарантують, що всім пасажирам будуть запропоновані інші рейси в той же день.

З 14:00 до 18:00 будуть страйкувати співробітники залізниць, тому оголошено про затримки, скасування потягів та зміни в розкладі.

Крім працівників міського та міжміського транспорту в страйку візьмуть участь службовці держвідомств, банків і ощадкас, аптек, шкіл і медичних установ. Багато хто з них не працюватимуть увесь день. Однак влада гарантує надання термінової медичної допомоги.

Цей страйк носить "кризовий" характер і спрямований проти політики правоцентристського уряду Сільвіо Берлусконі.

Корреспондент

Зараз ви читаєте новину «На Італію чекає транспортний колапс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути