пʼятниця, 04 квітня 2014 17:13

На Грушевського почалося відновлення бруківки
4

У центрі Києва на вулиці Грушевського - місці запеклих зіткнень революціонерів і силовиків - почалося відновлення бруківки, яку розібрали маніфестанти для наступу на урядовий квартал.

Відновлювальні роботи ведуть самі активісти Майдану - деякі з них перебували у наметовому містечку з перших днів революції.

"Ми на Майдані з перших днів. Наша палатка стояла біля консерваторії. І поки ми тут, ми приєдналися до ініціативи відновлення Грушевського, оскільки руки вже скучили по роботі. На дворі весна, і працювати приємно. Ми раді, що вистояли. Звичайно, на серці печаль, тому що ми втратили наших хлопців. Але життя продовжується - ось і бруківку зараз кладемо. Вже веселіше. Бруківку і фінансування надано людьми Порошенко", - сказав будівельник Михайло з Надвірної Івано-Франківської області.

"Відновлення бруківки не починали, поки не пройде 40-денний траур за загиблими. На цьому тижні почали роботи. Барикади поки залишаються, і люди на Майдані. Коли можна буде їх посунути і продовжити роботи вище - ми повідомимо у відповідні служби. Зараз відновлюють тротуар - це добра справа. І спасибі Порошенко, який виконав свою обіцянку. Приємно, що людина не говорить зайвого, але лише те, що може зробити. Сказав - зробив", - заявив сотник самооборони Олег Михнюк.

Зараз ви читаєте новину «На Грушевського почалося відновлення бруківки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути