пʼятниця, 04 листопада 2011 13:24

На Євро-2012 в Україну приїде мільйон уболівальників

Під час Євро Україну відвідає щонайменше мільйон уболівальників.

Так думку висловив віце-прем'єр-міністр України Борис Колесников в інтерв'ю газеті "Експрес".

"Чекаємо тiєї кiлькостi фанiв, котра дорiвнює сукупнiй кiлькостi всiх мiсць на наших стадiонах. Однак, усе залежить вiд того, збiрнi яких країн гратимуть у тому чи iншому мiстi. А для цього треба зачекати результатiв жеребкування фiнального турнiру Євро-2012, який пройде 2 грудня у Києвi. Тодi знатимемо, хто й де буде грати, i приблизно пiдрахуємо, скiльки вболiвальникiв приїде", -відзначив він.

"Цьому посприяють і ті позитивні зміни, які відбулися в Україні за час підготовки до Євро - відкриття нових терміналів в аеропортах міст-господарів Євро, реконструкція автошляхів, оновлення інфраструктури тощо. До кінця року здадуть в експлуатацію оновлений аеропорт у Львові, тривають роботи в столичному аеропорту Бориспіль. Повністю оновлена траса, що з'єднує західний кордон зі столицею, відремонтовано ділянки траси Київ-Харків.

Окремо Колесников відзначив ті колосальні зміни, яких зазнає залізниця.

"Мiста, якi приймають Євро-2012, матимуть швидкiсне сполучення. У цьому ми активно працюємо з пiвденнокорейською компанiєю "Хюндай", у якої купили десять потягiв до єврочемпiонату. За рiвнем комфорту й обслуговування нiчого такого в Українi наразi

нема. Кращим буде не тiльки комфорт, а й на подорожi витрачатимемо менше часу. I вже з наступної весни львiв'яни, наприклад, до Києва їхатимуть лише 4,5 години.

На думку віце-прем'єра, створення інфраструктури - це головний прибуток від проведення Євро в Україні і цей прибуток отримають всі громадяни України, які нею користуватимуться.

Зараз ви читаєте новину «На Євро-2012 в Україну приїде мільйон уболівальників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути