понеділок, 16 серпня 2010 15:22

На Дніпропетровщині депутат міськради попався на хабарі в $40 тисяч

На Дніпропетровщині депутат міськради попався на хабарі в $40 тисяч

У Дніпропетровській області під час отримання хабара в $40 тис затримані громадянин Єгипту і депутат однієї з міських рад.

Як повідомили в ЦГЗ ГУ МВСУ в Дніпропетровській області, співробітники Державної служби боротьби з економічними злочинами ГУ МВС України в Дніпропетровській області зібрали матеріал відносно одного з депутатів, голови земельної комісії однієї з міських рад Дніпропетровської області.

В інтересах слідства назву міськради міліція не називає. 13 серпня в обмін на рішення сесії міськради щодо виділення земельної ділянки розміром 0,2 гектара на території міста 33-річному приватному підприємцеві, голова земельної комісії зажадав від нього $40 тис.

Гроші депутат намагався отримати через свого посередника, громадянина Єгипту, який отримав посвідчення на проживання і жив на території України.

Злочинці були затримані. Хабар вилучений у єгиптянина. Прокуратура порушила кримінальну справу за ст. 368 ч. 2 Кримінального кодексу України ("отримання хабара"). Обидва підозрюваних затримані і знаходяться в ізоляторі тимчасового утримання, повідомляє Інтерфакс-Україна.

На початку липня прокуратура Запорізької області порушила кримінальну справу відносно депутата Запорізької обласної ради, ректора Івана Аносова. Справу порушено за отримання хабара у розмірі $2 тис.

Зараз ви читаєте новину «На Дніпропетровщині депутат міськради попався на хабарі в $40 тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути