понеділок, 08 січня 2024 09:10

На ці два знаки чекають високі прибутки та надможливості - гороскоп на 8 січня

На ці два знаки чекають високі прибутки та надможливості - гороскоп на 8 січня
Скористайтеся цим періодом, аби почуватися заможними та успішними. Фото: pixabay.com

8 січня таланитиме хоробрим. Все вдаватиметься тим, хто ризикуватиме заради високої мети. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Маєте купу планів і бажань, які важко було реалізувати, - говорить астрологиня. - Доведеться підлаштовуватися до обставин і людей. Дехто може перегоріти й відмовитися від справ, що не приносять вдосталь грошей та задоволення. Не варто купувати авто у кредит. Зробіть красивим свій дім. Навіть дрібнички додаватимуть інтер'єру шарму. Кохані будуть задоволені. Не псуйте їм настрій, навіть якщо самим уривається терпець. Частіше обіймайте та цілуйте тих, кого любите. Їх це окрилятиме. Високі прибутки та надможливості чекають на Тельців і Скорпіонів. Скористайтеся цим періодом, аби почуватися заможними та успішними".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Люди не зможуть приймати зважені рішення чи аналізувати. Бажано відмовитися від ділових нарад. Вони перетворяться на балачки ні про що. Відкладіть справи, що потребують тривалого зосередження уваги.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Над людьми братимуть гору тривога і лінь. Важко буде прокидатися вранці. Щоб повернути натхнення і працездатність, не налягайте на енергетики та каву. Краще більше часу проводьте у спортзалі чи на прогулянці. Це заряджатиме.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Амбіції братимуть гору над розумом. Вам хотітиметься одного, коханим – іншого. Не бійтеся бути відвертими. Іноді доведеться пожертвувати власними бажаннями заради успіху рідних.

Рак (22 червня - 22 липня)

Вдалий період, аби навчатися готувати та водити авто. Вам траплятимуться гарні наставники. Легко буде засвоїти невідомі терміни та вивчити слова. Обирайте нові навчальні курси.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Вам вдаватиметься те, що не під силу іншим. Відкриєте у собі неймовірні здібності та перевершите власні сподівання. На одруження наважаться пари, які багато років живуть у цивільному шлюбі. Вечір – найкращий час для освідчень і побачень.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Занадто багато людей втручатимуться у ваші справи. Почуватиметеся роздратованими. Набридне коритися обставинам. На мить відчуєте, що можете усе змінити тут і зараз. Не поспішайте з висновками. Добре все обдумуйте, перш ніж затієте чергову авантюру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Просто зробіть свій вибір: на кого чекає тиждень великих перемог

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Займіться очищенням власного життєвого простору. Звільніть дім від мотлоху. Знайдіть можливість перервати обтяжливі стосунки. Відчуєте полегшення.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Нові фінансові пропозиції не поспішайте приймати. Навряд чи вони виявляться цікавими. Жадатимете кар'єрного росту. Особисте на деякий час відійде на другий план. Гарний результат принесе нова дієте, яку розпочнете після свят.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Уранці плануйте майбутнє. Тоді краще за інших відчуватимете, що вам дійсно потрібне. Зберігайте терпіння. Діти будуть вередувати більше, ніж зазвичай.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Маса дрібних непорозумінь призведе до роздратування. Ввечері вам важко буде залишатися спокійними. Оминайте неприємні теми під час розмов з друзями. Розслабитися допоможе похід до масажиста чи гаряча ванна.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Виконуйте роботу якісно і професійно. Не чекайте вказівок. Ви краще за інших знаєте, як справитися з усіма обов'язками. Вечір подарує купу романтичних емоцій. Іншими очима поглянете на тих, кого любите.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Довіртесь долі. Усе йде на краще. Події цього дня допоможуть вам розібратися у собі. Це час особливих змін на краще. Зумієте легко здобути те, про що давно мріяли.

Астролог розповів, коли насправді розпочнеться рік Дракона, що та кому він готує.

Зараз ви читаєте новину «На ці два знаки чекають високі прибутки та надможливості - гороскоп на 8 січня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути