понеділок, 08 січня 2024 17:15

Просто зробіть свій вибір: на кого чекає тиждень великих перемог

Просто зробіть свій вибір: на кого чекає тиждень великих перемог
Виконуйте свою роботу якісно. Тиждень принесе гарні заробітки. Фото: pixabay.com

Тиждень з 8 по 14 січня стане для багатьох часом самовизначення. Доведеться заглибитися у себе, прислухатися до власного серця і приймати рішення. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Щоб вас поважали, замало прикриватися колишніми здобутками, - говорить астрологиня. - Доведеться вчергове доводити, що ви професіонал. Виконуйте свою роботу якісно, тоді визнання та нагорода не забаряться. Тиждень принесе гарні заробітки. Набридне обходити гострі кути під час розмов з коханими. Залишайтеся відвертими. Маленька правда краща за велику брехню. Щоб уникнути матеріальних збитків, не пускайте у своє житло малознайомих людей. Довіряйте коханим, а не пліткам. Тиждень великих перемог чекає на Тельців, Терезів, Водоліїв і Риб. Будьте готові добре попрацювати і зробити свій вибір".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Перші дні року надихатимуть до праці. Більшість перейматиметься долею країни, а не власними справами. Не зважатимемо на фінансові обмеження, звикнемо обходитися малим заради спільної цілі - перемоги.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Зберігайте оптимізм. Навіть якщо є один шанс зі ста, спробуйте і здивуєтеся, як вам пощастить. Підтримка коханих додаватиме сміливості та впевненості у завтрашньому дні.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Життя буде жорстким вихователем. Воно відвертатиме від того, що вам не потрібно. Тому не засмучуйтеся, що деяким планам не судилося здійснитися.

Рак (22 червня – 22 липня)

Довіртеся долі. Те, що має бути вашим, прийде до вас. Не женіться за обома партнерами, бо залишитеся самотнім. Зачекайте з придбанням авто і земельних ділянок. Але можна стартувати із новим бізнесом.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Таланитиме амбітним і наполегливим. Є перспектива кар'єрного росту. Ухвалювати рішення та щось змінювати варто з 10 січня. Це вдалий час, аби складати плани на рік.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Покупку одягу відкладіть на кінець місяця. Тоді буде чимало спокусливих пропозицій за вигідною ціною. Про себе нагадають родичі, яких ви недолюблюєте. Їх доведеться приймати у гості та запросити на ночівлю. Заручіться терпінням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто має шанс зустріти свою долю у високосному році - любовний гороскоп на 2024 рік

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Трохи здорового егоїзму вам не завадить. Подбайте про затишне житло і хороше місце роботи. За тиждень виконаєте більше справ, ніж за місяць. Швидко піде ремонт. Дискомфорту завдасть герпес. Використовуйте гігієнічну помаду.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Нахлинуть спогади. Здаватиметься, що колись було добре і більше так не буде. Попереду дивовижні роки. Наважтеся на зміни і не пошкодуєте про це.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Це час сильних керівників і мудрих рішень. Найважчі справи відкладіть на середу і суботу. Відмовтеся від високих підборів. Вдома частіше ходіть босоніж.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Відмовтеся від кредитів на житло. Це стане серйозним випробуванням для сімейного кошторису. Не намагайтеся перевиховати родичів. Годі реагувати на їхні провокації. Ігноруйте будь-які наміри спровокувати сварку з вами.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Шукайте підтримки впливових людей. Намагайтеся порозумітися з керівництвом. Вчіться домовлятися. Агресивність і надмірна наполегливість шкодитимуть вашим справам. Тиждень не сприяє подорожам. Відкладіть відрядження.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Не варто вирушати на роботу чи навчання за кордон. Не довіряйте тим, хто багато обіцяє. Не час призначати першого побачення й освідчуватися в коханні. Ваші партнери будуть надто прискіпливими та ревнивими.

Астролог розповів, коли насправді розпочнеться рік Дракона, що та кому він готує.

Зараз ви читаєте новину «Просто зробіть свій вибір: на кого чекає тиждень великих перемог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути