вівторок, 30 січня 2024 09:10

На ці два знаки чекає найприбутковіший день у році - гороскоп на 30 січня

На ці два знаки чекає найприбутковіший день у році - гороскоп на 30 січня
День виявиться багатообіцяючим. Це вдалий період. Фото: pixabay.com

30 січня - день процвітання. Заробітки зростають. Але щоб отримати максимум, доведеться докласти зусиль. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Не бійтеся ризикувати і йти напролом, - говорить астрологиня. - Другого шансу може не бути. Без жалю відпускайте людей, які тягнуть вас на дно. У ваше життя можуть повернутися колишні партнери чи друзі. Не впускайте у своє серце тих, хто вже завдав болю. Наступите на ті самі граблі. Утримайтеся від надмірного споживання тонізуючих напоїв. Відновити сили допоможе повноцінний сон. Найприбутковіший день у році чекає на Тельців і Скорпіонів. Сміливо приймайте рішення з фінансових питань".

Овен (21 березня - 20 квітня)

День виявиться багатообіцяючим. Це вдалий період для науковців і відкривачів. Варто найматися на роботу, захищати дисертації, висувати свої ідеї на загальне обговорення. Вами захоплюватимуться.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Розпочате цього дня навчання піде легко. Варто вчитися писати книги, освоювати секрети кулінарії, водити авто. Стежте за графіком транспорту. Почастішають спізнення на роботу та важливі зустрічі.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Довго вагатиметеся, перш ніж зробити перший крок. Це стосується і бізнесу, і особистого життя. Не бійтеся і дійте, незважаючи на обставини. Сьогодні ваш зоряний час.

Рак (22 червня - 22 липня)

Утримайтеся від обіцянок. Не розголошуйте своїх ідей. Тільки за таких обставин досягнете омріяного. Можете дозволити собі ремонт у домі. Купуйте будматеріали, обирайте шпалери та ламінат.

Лев (23 липня - 23 серпня)

День принесе гарні результати. Підвищуйте кваліфікацію, ідіть на курси водіння чи іноземних мов, вчіться чогось нового. Незабаром воно вам знадобиться.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Не дозволяйте собі порпатися у смартфоні коханої людини. Цим неабияк розгніваєте партнера. Довіряйте тим, кого любите. Усі підозри безпідставні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ці чотири знаки стануть казково багатими та успішними - фінансовий гороскоп на лютий

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Не можна діяти необдумано. Втратите можливість досягти своєї мети і поступитеся конкурентам. Пам'ятайте, як цей день розпочнете, так його і проведете. Зустріньте світанок із гарним настроєм.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Користуйтеся підказками людей, яким ви не байдужі. Розвивайте стосунки, які розпочали на початку року. Цей роман має усі шанси завершитися шлюбом.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Родинне коло збільшується. Довідаєтеся про народження племінників. Не відмовляйте в матеріальній підтримці старшим членам родини. Грошей у кишені побільшає. Відчуєте себе впливовим. Погоджуйтеся на посаду, яку запропонують.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Ризикуєте закохатися в колегу чи нового знайомого. Ці стосунки нічого серйозного не принесуть. Швидко втратите інтерес одне до одного. Внутрішній потенціал не підведе. Грошей у гаманці стане більше.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Хотітимете більше часу для себе. Рідні ображатимуться через обмаль уваги. У лютому зрозумієте, чого насправді хочете від життя. Вдасться знайти цікаву роботу.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Добре все обдумайте, перш ніж приймете якісь рішення. Матимете усе для того, щоб досягти свого. Але тримайте язик за зубами. Пошкодуєте, якщо похвалитеся комусь своїми успіхами.

Протягом тижня з 29 січня по 4 лютого буде вдаватися усе, за що візьметеся з ентузіазмом. Астрологиня назвала чотири знаки зодіаку, бажання яких здійсняться цього тижня.

Зараз ви читаєте новину «На ці два знаки чекає найприбутковіший день у році - гороскоп на 30 січня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути