Ексклюзиви
четвер, 14 лютого 2008 17:42

На чемпіонаті світу з хокею Росія хоче зібрати всіх "зірок"

Тренер збірної Росії з хокею Ігор Захаркін заявив, що всі кандидати в збірну, повпреди в НХЛ, дали згоду зіграти за Росію на чемпіонаті світу в Канаді.

- Всі наші кандидати з клубів північноамериканської Національної хокейної ліги з радістю погодилися виступити на чемпіонаті світу, який пройде в травні в Канаді, - заявив Захаркін.

- У нас налагоджені контакти і по телефону, і за допомогою електронної пошти. Головний тренер В"ячеслав Биков навіть в Стокгольмі, під час "Шведських ігор" здзвонювався з деякими нхловцамі. Поки, ясна річ, рано їх називати, хай визначаться клуби, які після 6 квітня виступлять в розиграші Кубка Стенлі.

У будь-якому випадку, ми з достатнім оптимізмом дивимося в майбутнє нашої команди. Багато що зводиться до двох важливих моментів: перший - оцінка здібностей і можливостей гравців, поточний стан їх спортивної форми, другий - безпосередній контакт з гравцями. Ми з Биковим регулярно отримуємо інформацію з першого питання, причому з разних, незалежних джерел. У тому числі і від фахівців, компетентність яких визнана на хокейному світі. Що стосується контактів, то ми, звичайно, обкреслили круг кандидатів. І приблизно з десятком гравців продовжуватимемо підтримувати зв"язок.

"Газета.ру"
Зараз ви читаєте новину «На чемпіонаті світу з хокею Росія хоче зібрати всіх "зірок"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути