Ексклюзиви
четвер, 28 лютого 2008 13:10

На Червоній площі влаштують капітальний ремонт

Управління справами президента Росії найближчим часом має намір провести капітальний ремонт Червоної площі і наново перекласти знамениту бруківку, передає агентство "Інтерфакс".

За словами Керуючого справами президента РФ Володимира Кожина, капітальний ремонт Червоної площі не проводився ніколи і зробити його необхідно. Ремонт, за словами, Кожина, проведуть, використовуючи найсучасніші технології.

На Червоній площі буде зроблено капітальну сучасну основу, на яку потім укладуть бруківку. Історична зовнішність при цьому ніяк не постраждає.

Крім того, в порядок приведуть підземні поверхи, які зараз залиті болотом і водою. Про які саме підземні поверхи йдеться, Кожин не уточнив.

Володимир Кожин запевнив, що майбутній ремонт не становить жодної небезпеки ні для самої Червоної площі, ані для храму Василя Блаженного. Він також наголосив, що Управління справами президента РФ не збирається рити на площі ніякого котловану для підземних гаражів.

Зараз фахівці вивчають, як і коли краще розпочати ремонт. "Ми хочемо зробити так, щоб надовго не закривати Червону площу", – відзначив у зв"язку з цим Володимир Кожин, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «На Червоній площі влаштують капітальний ремонт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути