середа, 10 лютого 2010 10:08

На Черкащині побили і пограбували оператора АЗС

На Черкащині побили і пограбували оператора АЗС

Минулої п"ятниці близько другої години ночі на автозаправці біля села Соколівочка Тальнівського району Черкаської області невідомий молодик напав на оператора газової автозаправки Василя Тичука.

Як повідомили кореспонденту Gazeta.ua, грабіжник видер у потерпілого 600 гривень.

"Приблизно начала другої до станції під"їхав ЗІЛ заправитись десь на 600 гривень. Тільки машина від"їхала, забігає якийсь чувак. Побив цього діда конкрєтно, забрав гроші, і побіг в сторону Тального", - повідомив один із мешканців села Олександр.

Через десять хвилин на місце злочину виїхали міліціонери зі службовою собакою. Але вівчарка привела їх тільки до автодороги Умань-Золотоноша.

"Коли мєнти до ранку розбирались, під"їхали якісь пацанчики. Всі п"янючі. Їх міліціонери й почали крутити, бо подумали, що то вони грабили. Оказалось, шо вони десь метал крали. То їх і забрали", - розповів Олександр.

На газовій заправці у Соколівочці працює тільки один оператор. На бензиновій – оператор і касир. Під час пограбування злодій був без маски. Міліція склала фоторобот.

Злочинця шукають досі. Раніше в Тальнівському районі автозаправки не грабували.

Нагадаємо, у січні 2010 року працівники міліції затримали колишнього боксера, який за допомогою іграшкового пістолета пограбував одну з автозаправних станцій у Київській області. Вночі до оператора АЗС підійшов чоловік у масці з пістолетом і почав вимагати гроші. Наляканий працівник віддав злочинцю близько 2,5 тис. гривень.

Пізніше працівники міліції затримали 26-річного чоловіка, який працював охоронцем у кафе, що розташоване поряд з АЗС. Він розповів, що є колишнім боксером і пояснив, що зарплати охоронця на життя не вистачає, тому і наважився пограбувати АЗС.

Іграшковий пістолет він купив у сусідньому магазині.

Частину вкраденого він віддав матері на ліки, а решту витратив на засоби для нарощування м"язів.

Зараз ви читаєте новину «На Черкащині побили і пограбували оператора АЗС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути