середа, 13 серпня 2008 19:04

МЗС РФ: Нам відомі бажаючі налаштувати Україну проти Росії"

МЗС Росії розраховує на коректну і зважену поведінку Києва, заявив журналістам статс-секретар - заступник міністра закордонних справ Росії Григорій Карасін.

Журналісти запитали його, як позначиться на російсько-українських відносинах те, що президент України Віктор Ющенко особисто вилетів в Тбілісі, щоб подати моральну підтримку Саакашвілі і чи буде Москва реагувати на вимогу ряду українських політиків переглянути терміни і умови перебування Чорноморського флоту РФ в Криму.

"Своє відношення до позиції України в контексті південноосетинської трагедії ми висловили Києву безпосередньо. Як партнери і близькі сусіди ми маємо право розраховувати на те, що поведінка Києва носитиме коректний і зважений характер. А бажаючі під будь-яким приводом схилити антиросійський "інтернаціонал" і активно утягнути туди Україну нам відомі", - заявив замміністра, повідомляє РИА Новости.

Зараз ви читаєте новину «МЗС РФ: Нам відомі бажаючі налаштувати Україну проти Росії"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути