середа, 01 жовтня 2008 13:09

МВС Грузії повідомило про падіння російського беспілотника

Начальник аналітичного департаменту міністерства внутрішніх справ Грузії Шота Утіашвілі заявив на прес-конференції, що увечері у вівторок, 30 вересня, поблизу села Одісі біля кордону з Південною Осетією впав російський беспілотник, повідомляє "Новости- Грузия".

Утіашвілі підкреслив, що літальний апарат не був збитий. За його даними, беспілотник проводив фотографування позицій грузинських військових. Зроблені ним фотографії вже розшифровані грузинськими фахівцями.

Начальник тимчасового прес-центру миротворчих сил Росії в зоні грузино-осетинского конфлікту Віталій Манушко заявив "Інтерфаксу", що не підтверджує інформацію про падіння російського беспілотника на території Грузії.

23 вересня Шота Утіашвілі повідомляв, що недалеко від Горі був збитий російський розвідувальний беспілотник. Російські миротворці спростували цю інформацію.

Власті Південної Осетії, зі свого боку, неодноразово заявляли, що над республікою літають грузинські безпілотні літаки-розвідники і що декілька з них були збиті.

Зараз ви читаєте новину «МВС Грузії повідомило про падіння російського беспілотника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути