четвер, 08 липня 2021 15:20

"Мої Меблі" оголосила про розпродаж меблів на час карантину (PR)

Пандемія зіграла важливу роль в тому, щоб переконати покупців зробити покупки в онлайн режимі. Коли меблеві магазини закривалися, ситуація змушувала покупців робити покупки в інтернет-магазинах, тим більше, що в період локдауна в інтернет-магазинах меблів проводилися розпродажі меблів і діяли знижки. Так, одна з найбільших меблевих компанії України "Мої Меблі" оголосила про безпрецедентні акції на всі меблі для дому, особливо для категорії ліжка - MoyaMebel.com.ua.

Інтернет-продажі з кожним днем стають все більш популярними. Раніше ми купували в Інтернеті в основному книги, компакт-диски, DVD-диски та ігри. Сьогодні ж ми все частіше купуємо в режимі онлайн електроніку і побутову техніку. Такі покупки допомагають заощадити до десятка відсотків по відношенню до магазинним цінами. Це стосується і купівлі меблів і інших предметів інтер'єру.

 

Більше половини наших співвітчизників користуються Інтернетом, і дослідження показують, що молоді люди сьогодні вже не уявляють свого життя без нього. Інтернет - це: актуальна інформація, спілкування, знайомство з новими людьми, а також покупки.

Кількість магазинів і покупців інтернет-магазинів стає дедалі більше. Дослідження показують, що більше третини користувачів Інтернету роблять покупки в інтернет-магазинах не рідше одного разу на місяць, і 41% - кілька разів на рік. Люди, які вирішили зробити покупку один раз і не розчаровані, охоче повертаються, ділячись думками зі своїми друзями та іншими користувачами мережі.

Чому деякі покупці бояться робити покупки в Інтернеті?

Деякі покупці побоюються шахраїв, але також страх перед невідомим змушує їх відмовлятися від цієї простої і зручної форми покупки меблів. Найчастіше покупці з цієї групи починають з покупки дрібних речей в Інтернеті, а потім переходять до більш конкретним покупкам, коли виявляють, що все в порядку.

Головна перевага меблевих інтернет-магазинів - широкий вибір асортименту. Всього за кілька сотень доларів можна купити сучасний і стильний набір меблів для кухні, вітальні або шафа купе в спальню.

 

Також багато інтернет-магазини пропонують своїм покупцям аксесуари для дому та аксесуари для ванних кімнат, завдяки яким можна швидко і легко створити композицію своєї мрії в будь-якому інтер'єрі.

Чому ми купуємо меблі в Інтернеті?

В основному тому, що в інтернет-магазинах меблі коштує дешевше, ніж в традиційних. Але ціна - це ще не все. Додаткові переваги - широкий асортимент і величезний вибір меблів в одному місці. Відвідування кількох традиційних магазинів в пошуках потрібного вам предмета меблів, ймовірно, займе у вас кілька днів. Проблема стає ще більше, якщо ви живете не в великому місті. В Інтернеті ви можемо шукати меблі зручно, сидячи на дивані, в будь-який час дня і ночі.

Також варто знати, що багато меблеві інтернет-магазини дають можливість своїм покупцям заощадити ще більше, пропонують дійсно привабливі знижки і проводять розпродажі в період пандемії коронавируса!

Покупців, які купують меблі в Інтернеті, можна розділити на дві групи.

1. Клієнти, для яких ціна є найбільш важливою, купують недорогі товари, шукають вигідні пропозиції і рекламні акції.

2. Покупці, які звертають увагу на дизайн, бажаючи придбати оригінальний, авангардне, незвичайне, т.зв. формується середній клас. Ціна не має значення, важливіше пропозицію, наявність меблів, яку складно знайти в традиційних магазинах. У цю групу входять люди, які замовляють, наприклад, спальні за 3 тисячі доларів.

Також інтернет-магазини меблів забезпечують своїм покупцям швидку доставку, зручну форму безпечної оплати або зручності у вигляді продажу в розстрочку, складання меблів у замовника.

Зараз ви читаєте новину «"Мої Меблі" оголосила про розпродаж меблів на час карантину (PR)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути