вівторок, 08 травня 2007 10:19

Москвич замовив вбивство гінеколога через смерть своєї дитини

У Москві співробітники міліції запобігли замовленому вбивству одного з провідних російських учених в області акушерства і гінекології.

Як повідомили в прес-службі Департаменту по боротьбі з організованою злочинністю і тероризмом МВС Росії, професора - завідувача відділенням однієї із столичних клінік - намагався "замовити" чоловік його колишньої пацієнтки.

За даними слідства, у 2005 році до медичної установи поступила жінка з патологією вагітності. Не дивлячись на всі зусилля медиків, врятувати дитину не вдалося.

Після виписки жінка і її чоловік, 37-річний менеджер комерційної фірми, багато разів зверталися в різні інстанції і правоохоронні органи, вимагаючи притягати до відповідальності лікарів клініки за допущені помилки. Всі перевірки підтвердили правильність дій медичного персоналу і повну невинність завідувача відділенням.

Недавно у Департамент надійшла інформація, що чоловік шукає виконавця для вбивства професора клініки. Було вжите всі заходи із забезпечення безпеки потенційної жертви, наголосили в МВС.

Підозрюваного затримано при передачі грошей, пише  ИТАР-ТАСС.

Зараз ви читаєте новину «Москвич замовив вбивство гінеколога через смерть своєї дитини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути