пʼятниця, 15 вересня 2017 13:03

Молодій мамі потрібна допомога на лікування раку молочної залози

 

35-річна Людмила Мирун із Звенигородки на Черкащині перебуває в обласному онкодиспансері. У жінки виявили рак молочної залози. Вона перенесла шість курсів хіміотерапії та дві операції. Невдовзі проведуть третю і додаткових ще три курси хімії. На продовження лікування потрібна допомога.

"Вперше я захворіла три роки тому. Тоді були проблеми по гінекології. На той час ми з чоловіком жили в Фастівському районі. Мені зробили дві операції і я пройшла шість курсів хіміотерапії. Чоловік мене підтримував, був поряд. Дітей в нас з ним не було 12,5 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олег Бігуняк страждає на астму – потрібна допомога

Невдовзі каже, що має коханку, яка від нього вагітна. Ми вісім разів подавали на розлучення, але весь час мирилися. Потім я завагітніла. Всю вагітність чоловік мене зраджував і я на останньому місяці переїхала до батьків у Звенигородку. А до чоловіка перебралася коханка. Нею виявилася моя найкраща подруга.

Всі ці стреси негативно вплинули на моє здоров'я. Вікторію я народила раніше терміну. А в березні у мене виявили рак молочної залози. Призначили шість курсів хіміотерапії, другу в липні. А після шостого курсу хіміотерапії потрібна буде ще одна операція. Опісля будуть ще три курси хімії і реабілітація.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лікарі борються за життя важко пораненого воїна АТО

В травні я розлучилася з чоловіком. Батьки мої пенсіонери. Доходів ніяких не маємо. Родичі, друзі, знайомі, просто хороші і небайдужі люди допомагали, хто чим міг. Але гроші потрібні й потрібні. Дуже прошу про допомогу, моїй донечці потрібна мама, жива мама", - розповіла Gazeta.ua Людмила.

Реквізити для допомоги:

картка ПриватБанку - 4149 4996 4927 0988 (Мирун Людмила Федорівна), контакти - 097 506 24 58.

Зараз ви читаєте новину «Молодій мамі потрібна допомога на лікування раку молочної залози». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути