вівторок, 23 січня 2018 12:31

Молодій мамі лікарі дають два місяці на життя – терміново потрібна допомога на операцію

Молодій мамі лікарі дають два місяці на життя – терміново потрібна допомога на операцію
Фото надане Ольгою Сьох.

У 32-річної Наталії Лапенко з села Лебедин Шполянського району на Черкащині виявили рак малої слинної залози. Жінці потрібна термінова операція, лікування і реабілітація. Допомогти можуть в Ізраїлі. Для початку потрібно $60 тис.

"Наташа мені племінниця. Вона дочка моєї рідної сестри. Влітку того року в неї видалили на зубі кісту. Згодом племінниця почала стрімко худнути. Ми порадили знову поїхати в Черкаси. Її направили на аналізи і виявили третю стадію раку. Планували прооперувати. Але професор з Києва сказав, щоб не поспішала видаляти щелепу. Припустив, що рак після хімії може призупинитися.

Два місяці Наташа лікувалася в онкодиспансері. Але рак почав вражати і нижню щелепу. Її лікар сказав, що такий діагноз добре лікують в Ізраїлі. Скільки це буде коштувати, не відомо. Але для початку треба 60 тисяч доларів. У нас таких грошей немає. Розпродали все, що могли, щоб Наташа пройшла хіміотерапію і опромінення. Зараз лікарі дають два місяці. Вона повинна жити. Має двоє маленьких діток. Один хлопчик ходить в 4 клас, а другий на рік старший Звертаємося до всіх людей. Поможіть, хто чим може. Для порятунку Наташі важлива кожна гривня", - розповіла Ольга Сьох із селища Зарічне на Рівненщині.

Реквізити для допомоги:

КАРТКА ОЩАДБАНКУ - 5167 4910 1803 2366 (ЛАПЕНКО НАТАЛІЯ ПЕТРІВНА)

Контакти Ольги Сьох – 068 126 32 39.

Зараз ви читаєте новину «Молодій мамі лікарі дають два місяці на життя – терміново потрібна допомога на операцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути