пʼятниця, 28 вересня 2012 14:36

"Молоді регіони" виявили більше 15 фактів незаконного продажу алкогольних виробів неповнолітнім під час рейду
5

27 вересня 2012 року Всеукраїнська молодіжна громадська організація "Молоді регіони" http://www.mo-re.org/ організувала рейд по 20 торговим точкам в рамках соціального проекту "ГРОМ".

Як повідомляє прес-служба "Молодих регіонів", акція проходила на Севастопольській площі починаючи з 16 годин.

Ви часто помічали, як неповнолітня особа може з легкістю купити алкоголь або сигарети? Хіба законно, що хтось "гріє руки" на позбавленні здоров'я дітей?

Метою рейду було виявлення незаконних продажів алкогольних і тютюнових виробів неповнолітнім громадянам. Надзвичайно прикро визнавати факт отруювання молоді, але активісти виявили порушення законодавства у більш ніж 15 торгових точках.

Рейд носив відкритий характер, тому всі охочі могли бути присутніми. Одразу після фіксування незаконних діянь було викликано патруль міліції, всі кримінальні дії було знято на відеокамеру та зразу ж на місці злочину передано на розгляд до правоохоронних структур.

Народний депутат України, голова ВМГО "Молоді регіони" Андрій Пінчук відзначив після акції: "Незважаючи на заборону продажу алкогольних, слабоалкогольних напоїв чи тютюнових виробів особам, які не досягли 18 років, продавці окремих торговельних закладів, зовсім не цікавлячись віком покупців, спокійно реалізовували їм сигарети, пиво і навіть горілку. За законодавством, до таких порушників мають застосовуватись гострі санкції – штрафи та вилучення ліцензій. Тому, надалі такі рейди будуть мати систематичний характер в рамках проекту "ГРОМ" під егідою "Молодих регіонів".

Зараз ви читаєте новину «"Молоді регіони" виявили більше 15 фактів незаконного продажу алкогольних виробів неповнолітнім під час рейду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути