неділя, 22 квітня 2012 15:32

Могильов відкрив сафарі-парк в Криму під танці темношкірих
16

Фото: Фото: crimea.comments.ua

Сьогодні відбулося офіційне відкриття сафарі-парку "Тайган" в Білогірському районі Криму. У заході взяли участь Голова Ради міністрів Криму Анатолій Могильов, заступники глави уряду Криму, яких разом з іншими гостями зустрічали під африканські мотиви чорношкірі аніматори, передає сайт "Крым.Комментарии".

Під час урочистого відкриття об'єкту голова Радміну разом з директором сафарі-парку "Тайган" Олегом Зубковим перерізали червону стрічку.

За словами прем'єра, сафарі-парк буде ще однією перлиною Криму, пише е-Крым.

"Я хочу висловити подяку Олегу Зубкову. Це потрібно бути фанатом справи, щоб створити такий парк. А влада, кримська в тому числі, повинна надавати повне сприяння представникам такого соціально відповідального бізнесу, які створюють такі перлини", - заявив Могильов

В свою чергу Зубков подякував прем'єру за допомогу у відкритті сафарі-парку "Тайган".

Парк займає територію площею 32 га. 20 га займають хижаки. На території сафарі-парку на сьогоднішній день живуть 54 лева, в тому числі рідкісні білі леви та унікальний тигролев.

Всього в парку налічується близько 2000 тварин. Серед них - єдина в Україні пара жирафів, рідкісні амурські тигри і дитинчата амурського леопарда, а також птиці, карликові тварини та багато інших.

Також в парку "Тайган" побудовані готель на 200 місць, кафе, рерсторани та розважальний комплекс з лазнею, більярдом і тенісом. Влітку на території парку запрацює літня сцена з кінотеатром, повідомляє Контекст.Крым.

Зараз ви читаєте новину «Могильов відкрив сафарі-парк в Криму під танці темношкірих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути