Ексклюзиви
четвер, 19 травня 2011 10:57

"Модна" революція у міліції обійдеться бюджету у понад 85 мільйонів

"Модна" революція у міліції обійдеться бюджету у понад 85 мільйонів

У Міністерстві внутрішніх справ - фешн-революція. Воно перевдягає своїх співробітників: від шкарпеток до пальт та кашкетів - цього року на вбрання витратять понад 85 мільйонів гривень.

ТСН так і не змогла добитися від міністерства, скількох правоохоронців планують перевдягти цим коштом, утім, дізналася - міліцейський мундир за ціною може позмагатися із дизайнерським костюмом.

Генерал-лейтенант Анатолій Могильов одягає свій мундир в урочисті дні. А зазвичай ходить у добротному цивільному. Він і не знав, що міліцейський однострій у ціні - майже як дизайнерський – парадний кітель від 5 тисяч гривень, пальто сукняне – 4,5, куртка повсякденна для міліцейських керівників - майже 10 тисяч гривень, кашкети - під 3 і за 3 тисячі. Це для найвищого складу. Офіцерський світло-сірий - лише 700.

Цього року на закупівлю форми для міліції виділили 85 мільйонів гривень - повідомляє вісник держзакупівель.

Директор приватного ательє, яке обшиває нашу міліцію, стверджує, що українські правоохоронці одягаються найкраще у світі. А що ціна висока, то це - ручна вишивка, золоті та срібні нитки, і добротні матеріали, - пояснюють в ательє.

До речі, нашими одностроями спокусилося керівництво братнього Туркменістану. Їхні генерали вже кілька років шиють мундири у Києві. Щоправда, лише генерали.

Раніше за результатами проведеного тендеру 4 жовтня МВС підписало договір з вінницьким підприємством МВС - КНВО "Форт" на придбання 10 тис. пар наручників за 1 230 000 грн.

Нагадаємо, з 1 січня 2010 року по 10 жовтня 2010-го міліція закупила кілька сотень легкових і вантажопасажирських машин на загальну суму в 72 млн. грн, що на 18 млн. перевищує показник 2009 року.

Зараз ви читаєте новину «"Модна" революція у міліції обійдеться бюджету у понад 85 мільйонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути