Ексклюзиви
четвер, 07 квітня 2011 13:11

Запорізька міліція розмістила на своєму сайті інформацію про неплатників аліментів

 

Понеділок, 4 квітня, 11.18

44-річний Микола Мельниченко разом із адвокатом заходить до кабінету Владислава Грищенка, керівника слідчої групи з розслідування вбивства журналіста Георгія Ґонґадзе. Проводять очну ставку Мельниченка та Леоніда Кучми. На ній присутні два адвокати екс-президента - Віктор Петруненко та Михайло Кисилевич.

- Я звернув увагу на застиглу на рівні грудей ліву руку Миколи, - розповість за 3 год. Віктор Петруненко, 53-роки. - Масивний хронометр із білого металу, спрямований у наш бік. Циферблат незмінно показував 11.14.10. Запідозрили, що в нього інші функції, звернули на це увагу слідчого. Мельниченко це помітив, узяв перерву і вийшов. Як повернувся, годинника на руці не було.

Михайло Кисилевич каже, майор після перерви поклав руки на коліна і накрив їх плащем. Слідчий не розбирався, записував Мельниченко очну ставку з Кучмою, чи ні.

А в цей час:

На вул. Коцюбинського, 9 у Вінниці готуються ховати 75-річну Віру Заболотну. Вона загинула 2 квітня. Її викинув із вікна син Вадим.

- Знущався над нею. Віра коси відрізала, бо Вадим їх намотував на руку і бив по голові, - розповість пізніше 70-річна Тамара Власова, подруга покійної.

25-річна Олена Рибак із матір'ю 47-річною Галиною Василівною заходять у маршрутку №20 біля центрального базару в Черкасах. Стоять у переповненому автобусі. Мати виявляє, що у сумці немає гаманця.

- Ти що, кошельок собі в сумку поклала? - питає доньку.

- Та нащо він мені. Ти, мабуть, на тумбочці забула. Вічно ти, як Маша-розтіряша, - відповідає Олена.

Разом нашкрібають по кишенях на проїзд. Донька набирає номер на мобільному.

- Віталіку, ми з матір'ю їдемо в "Епіцентр", а гроші, мабуть, удома забули. Подивися на тумбочці. Нема? Ну, ульот! Значить, на базарі витягли. Там уся зарплата моя і материна.

Виходять розпашілі на зупинці, вивертають сумки. Галина Василівна знаходить гаманець у боковому кармані. Вчасно вскакують у автобус і далі їдуть мовчки.

У 31-річного Михайла Шпака із села Зимна Вода під Львовом розболівся зуб. Чоловік 10 хв. стоїть у заторі при в'їзді до міста. Записався на 11.20 до стоматолога. На вул. Городоцькій, що веде туди, з чотирьох смуг для проїзду відкрито тільки дві.

- Останні два роки Городоцьку весь час перекривають, - каже водій. - Мовляв, ремонтують до Євро-2012. Але зробили лише частинку. Як устигнуть за рік закінчити - не уявляю.

До лікаря Микола Шпак не встиг. Записався на інший день.

Що світ дізнався про Україну за тиждень

Унікальний прилад українського винахідника професора Бориса Болотова з отриманих 5 кВт електроенергії утворює 20 кВт енергії теплової. Система вартістю 10 тис. євро працює на засадах перетворення цирконія в інші хімічні елементи. Наприкінці березня в лабораторії під Києвом систему презентував Вальдемар Мордкович, учень Болотова. Він вважає: успіх винаходу гарантовано. Тому за права на масове виробництво установок правлять $15 млн, пише енергетичний інтернет-ресурс Pure Energy Systems.

Верблюди Саудівської Аравії можуть голодувати після застосування Україною квот на експорт зерна. 80% вівса королівство ввозить з України. Воно йде на потреби майже мільйона цих тварин. Запаси закінчуються, а Україна подовжує квотування експорту до липня. Бедуїнам доведеться терміново домовлятися про поставки вівса з інших країн, коментує видання Arabian Business.

87 місяців тюрми отримали шахраї, які видурили понад $7 млн через фіктивні фонди. Для своїх оборудок нью-йоркці Ігор Левін та Євген Шватцштейн використали компанію A.R.Capital і банківські рахунки в Україні. Інвесторам казали, що вкладають їхні гроші у високоприбуткові галузі - нафтогазовий бізнес і нерухомість. Однак гроші вони просто відправляли в Україну, пише діловий тижневик Bloomberg Businessweek.

Міністерство оборони Таїланду купило майже 200 українських танків Т-92 "Оплот". Виявилося, що їх обладнано системою автоматичного перезаряджання, яка під час роботи повністю зупиняє танк. Це не подобається місцевим військовим, пише тайська щоденна газета Bangkok Post.

 

Запорізька міліція розмістила на своєму сайті інформацію про неплатників аліментів. Фото з іменами та прізвищами 26 осіб вивісили поряд зі знімками злочинців і зниклих безвісти. Семеро із них - жінки.

Доктор Райнер Ліндер, виконавчий директор неурядової організації Східний комітет німецької економіки, пропонує на час Євро-2012 скасувати візовий режим між ЄС і Україною.

У Миколаївській області інспектори ДАІ показують водіям фотоальбоми з аваріями. На знімках - згорілі автівки, плями крові на асфальті й трупи. Даїшники вірять: після побаченого водії не порушуватимуть Правил дорожнього руху.

У Львові відкрилася піцерія з ляльковими героями казки про Буратіно. Дерев'яна фігурка Мальвіни схожа на Тимошенко, а Буратіно - на Яценюка. Кучма став Татом Карло, Ющенко - Дуремаром.

У Дніпропетровську 3 квітня святкували День дітей із пробірки. Його започаткувала місцева клініка репродуктивної медицини. За дев'ять років роботи клініка дала життя понад тисячі дітей.

 

40 000 людей щодня працюють на будівництві об'єктів до Євро-2012 в Україні.

327 пістолетів "Форт" і 41750 набоїв 9 мм Makarov вартістю 867 639 грн купить Ощадбанк для інкасаторів та охоронців.

79 фальшивих 100-гривневих купюр намагався збути 19-річний студент із міста Кіровське Луганської області. Надрукував їх на домашньому принтері.

20 днів канікул додадуть школярам і студентам 2012 року. Всі навчальні та екзаменаційні  заходи мають завершитися до 25 травня.

 

"Якщо він бачить, що система вже відгризла йому ноги і добирається до живота, йому залишається тільки одне - зруйнувати систему, або стати Сталіном. Тобто сконцентрувати в себе всю владу і стати тоталітарним лідером"

Леонід КРАВЧУК, екс-президент України, про Віктора Януковича

"Ректорів бідних не буває. Якщо хтось із ректорів говорить, що він бідний, то це означає, що він - поганий ректор"

Михайло ПОПЛАВСЬКИЙ, ректор Київського національного університету культури і мистецтв

АНЕКДОТ

Казати: "Ми почали підніматися з колін!" мають право тільки ціни.

 

Зараз ви читаєте новину «Запорізька міліція розмістила на своєму сайті інформацію про неплатників аліментів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути