четвер, 12 травня 2011 12:33

Hа Тернопільщині міліціонерів пересаджують на велосипеди

Міліціонерів у райцентрі Збараж, що на Тернопільщині, посадили велосипеди. За гроші райадміністрації правоохоронцям купили два багатошвидкісні велосипеди ARDIS по 850 гривень кожен.

"Почалося все з того, що один патрульний взявся на своєму велосипеді їздити на роботу, а часом і по роботі. Ми вирішили, що це хороша практика, бо в місті великий парк, замок, стадіон – такі місця, де на машині не заїдеш. Часто відбуваються концерти, фестивалі. Якщо десь починається бійка чи інше правопорушення, то патрульним з одного кінця парку в інший пішки йти дуже довго. Можна ще на коні їздити, але це дуже дороге задоволення. Вирішили купити два велосипеди", — розповів начальник Збаразького райвідділу міліції Віктор Гулич.

Двоколісний транспорт в райвідділі не закріплений ні за ким особисто. Переважно його використовують працівники патрульної служби, інколи на велосипеди сідають правоохоронці з інших відділів.

"Інспектор недавно брав велосипед, щоб в прокуратуру з'їздити. Та я й сам на нього сідав – прекрасна річ", - сказав начальник райвідділу.

В майбутньому для відділку планують купити ще кілька імпортних велосипедів. Для працівників, які постійно на ньому їздитимуть, шитимуть спеціальну форму. Начальник райвідділу зазначає, що наявність велосипеда позитивно впливає на фізичний стан особового складу.

"Їздять на велосипедах – значить вже фізично розвиваються. Один хлопець навіть курити через це кинув", - зазначив правоохоронець.

Зараз ви читаєте новину «Hа Тернопільщині міліціонерів пересаджують на велосипеди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути