Ексклюзиви
четвер, 18 листопада 2021 18:20

Місячне затемнення: о котрій годині відбудеться і чому в цей час краще відкласти усі справи

Місячне затемнення: о котрій годині відбудеться і чому в цей час краще відкласти усі справи
Не варто шукати справедливості у суді, бо конкуренти будуть на крок попереду. Фото: pixabay.com

19 листопада відбудеться Місячне затемнення. Від завтра розпочнеться останній у цьому році сезон затемнень. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"У п'ятницю об 11:02 за київським часом матимемо часткове місячне затемнення, - говорить астрологиня. – Увійдемо у коридор затемнень, який закінчиться повним Сонячним затемненням 4 грудня. Це час помилок. Люди будуть необачними і швидкими на розправу. Добре аналізуйте, якщо хочете щось купити чи продати. Не варто виставляти на продаж нерухомість, купувати нову техніку та авто, вирушати у далеке відрядження".

Під час затемнень астролог радить відкласти новосілля, одруження, пошук нової роботи чи житла в оренду, оформлення дозволів і документів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 15-21 листопада: які несподіванки готує тиждень із місячним затемненням

"Не варто шукати справедливості у суді, бо конкуренти будуть на крок попереду, - каже Максимова. – Відкладіть святкування ювілеїв, оформлення спадку, переоформлення землі та виїзду за кордон. Ті, хто в цей час подасться на заробітки, скоро буде змушений повернутися додому. У такий період найкраще вдаватимуться до медитації, пошуку себе і свого покликання. Легко буде схуднути та кинути палити".

2022 рік теж не буде перевантажений затемненнями. Матимемо по 2 сонячні і місячні.

"Перший сезон затемнень триває з 30 квітня по 16 травня, другий - з 25 жовтня по 8 листопада. У цей час не можна займатися змінами у зовнішності, варто стерегтися аварій. Не слід сідати за кермо, коли втомлені, чи розпочинати ремонт водогону і заміну сантехніки. Не дратуйте тварин, їхня агресивність зросте", - розповідає астрологиня.

Астрологи відмічають, що особливість цього місячного затемнення в тому, що воно відбудеться на осі Телець – Скорпіон. У наступні два роки на цій осі відбудеться ще сім затемнень.

Зараз ви читаєте новину «Місячне затемнення: о котрій годині відбудеться і чому в цей час краще відкласти усі справи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути