пʼятниця, 06 квітня 2012 11:12

Містечко Буфорд з єдиним мешканцем було продане в'єтнамцеві
5

Американське місто Буфорд в штаті Вайомінг, в якому живе всього одна людина, проданий з аукціону за 900 тис. доларів, повідомив у п'ятницю американський телеканал CNN.

Участь в інтернет-аукціоні взяли представники 46 країн, а купив місто громадянин В'єтнаму, який побажав залишитися невідомим.

"Володіти власністю США завжди було моєю мрією", - сказав в'єтнамець в заяві, опублікованій на веб-сайті організатора аукціону.

В Буфорді є автозаправка, невеликий магазин, будівля школи, побудоване в 1905 році, гараж, сарай і будинок з трьома спальнями. Крім того, переможець аукціону став володарем чотирьох акрів землі.

В останні роки в містечку проживала тільки одна людина - Ден Сіммонс, який і був його останнім власником. Він жив ??там з 1980 року разом з сім'єю, проте його дружина померла, а син поїхав кілька років тому, після чого Сіммонс залишився єдиним жителем Буфорда.

Буфорд, нарівні з ще одним населеним пунктом, вважається найменшим містом США.

Зараз ви читаєте новину «Містечко Буфорд з єдиним мешканцем було продане в'єтнамцеві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути