пʼятниця, 11 квітня 2008 14:30

Мішу Бартон засудили до трьох років умовно за керування авто в нетверезому стані

Мішу Бартон, яка зіграла одну з головних ролей в телевізійному серіалі "Самотні серця", засудили до трьох років умовно без нагляду за водіння у нетверезому стані. Актриса визнала себе винною за пред"явленим їй звинуваченням, повідомляє видання "OK".

Адвокат зірки Ентоні Салерно досяг домовленості з прокурорами, які погодилися на умовне звільнення замість тюремного терміну. "Прокурори дуже справедливо провели процес. Міша рада, що справу закрито", - сказав адвокат.

Додатково до умовного терміну 22-річній актрисі потрібно заплатити штраф 2 000 доларів і пройти тримісячний антиалкогольний курс. Звинувачення в зберіганні марихуани відносно Бартон були відкликані.

27 грудня 2007 року близько 3:00 ранку машина Бартон була зупинена в Західному Голлівуді. "Під час затримання пані Бартон також з"ясувалося, що у неї немає прав і вона знаходиться під впливом алкоголю", - мовилося в рапорті поліції.

Бартон була затримана, провела за гратами приблизно сім годин, після чого була відпущена під заставу у розмірі 10 тисяч доларів. Відсутність прав у Бартон звинувачення розцінило як дрібне правопорушення.

Відзначимо, що впродовж 2007 року побувати у в"язниці встигли достатньо багато західних знаменитостей. Причини були найрізноманітнішими - від серйозних проблем з законом, спроб викрасти суперницю або когось побити, до таких "дрібниць" як керування авто в нетверезому стані, повідомляє ФактNews.

Зараз ви читаєте новину «Мішу Бартон засудили до трьох років умовно за керування авто в нетверезому стані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути