вівторок, 25 червня 2019 09:35

Міністр енергетики прийняв виклик на ринг від топ-менеджера Нафтогазу

Міністр енергетики та вугільної промисловості Ігор Насалик прийняв виклик від глави газового напряму НАК "Нафтогаз" Андрія Фаворова. Чоловік погодився зійтися з ним у боях без правил.

Через конфлікт, який розгорівся між ними, Фаворов покликав міністра обговорити перспективи розвитку компанії, яку він очолює, на рингу в Одесі, де планує брати участь у боксерському поєдинку. Насалик не гаявся з відповіддю, повідомляє Обозреватель.

"Ринг – так ринг! Але по-справжньому, по-чоловічому. Шановний Андрію Фаворов, я готовий зустрітися з вами на рингу. Але давайте будемо чоловіками! Залиште свої білі комірці для інституту "шляхетних дівчат". Викликаю вас на "чоловічу розмову" – бій без правил. Ви ж самець, як пишуть ваші прихильники у коментарях, тому у вас достатньо тестостерону. З місцем і часом визначимося. Чекаю на вашу відповідь протягом 48 годин", – написав міністр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Керівник Суспільного мовлення Аласанія звільнився

Насалик каже, що перед тим, як із кимось битися, треба зрозуміти, за що та у зв'язку з чим він поставив Фаворову гострі питання.

"Отже, по-перше, чи несете ви повну відповідальність за роботу Укргазвидобування з кінця 2016 року по лютий 2019-го і, зокрема, утилізацію тих 40 млрд грн, які ви "здерли" за допомогою тарифів на газ під виглядом збільшення видобутку газу? По-друге, чи відстояли ви свою честь після звинувачення вас у корупції вашим колегою Юрієм Вітренком? Адже честь битися тільки з людиною, яка теж має честь", – пише міністр у Facebook.

Автор: Обозреватель
  Насалик прийняв виклик на ринг від топменеджера "Нафтогазу"
Насалик прийняв виклик на ринг від топменеджера "Нафтогазу"

"Ми будемо змушені дотримуватися чинної постанови №867, якою на нас покладені спецзобов'язання підняти з травня вартість газу для побутових споживачів. Щоб уникнути подорожчання, уряд має змінити свої постанови", — заявив керівник газового дивізіону Нафтогазу Андрій Фаворов.

Зараз ви читаєте новину «Міністр енергетики прийняв виклик на ринг від топ-менеджера Нафтогазу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути