Ексклюзиви
понеділок, 24 червня 2019 22:35

Керівник Суспільного мовлення Аласанія звільнився

Керівник Суспільного мовлення Аласанія звільнився
Аласанія звільнився з посади керівника Суспільного мовлення. Фото: Нvylya.net

Голова правління Суспільного мовлення Зураб Аласанія звільнився.

"Рішення Наглядової Ради по достроковому припиненню контракту суд визнав незаконним і скасував. Але сьогодні я звільнився", - написав Аласанія у Facebook.

За його словами, рішення суду про скасування його звільнення Наглядовою Радою набере чинності лише за місяць, тому наразі його контракт вважається розірваним.

"Рішення суду вступить в законну силу через 30 днів (з дня отримання всіма відповідачами цього рішення, або, якщо буде подано апеляцію - з дня рішення суду другої інстанції). До того часу скасоване судом рішення Наглядової Ради є формально чинним. А це означає, що сьогодні мій контракт вважається розірваним. Варіантів було два: 1) Наглядова Рада могла би зробити крок назустріч і визнати свою помилку, скасувавши своє рішення до офіційного вступу в дію рішення суду. 2) Я міг би приміряти на себе клітчасту ковдру. Перший варіант - це не про НР. Другий - це не про мене. Тому з позиції голови правління - йду", - написав Аласанія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Політичне рішення чи розкрадання коштів - чому звільнили Зураба Аласанію

З 24 червня Суспільним керуватиме Микола Чернотицький, який до цього відповідав за філії Суспільного. Водночас Аласанія стане головним експертом при правлінні, поки рішення суду не вступить в законну силу.

"Звісно, є юридичні аспекти, які мають бути строго дотримані. Але є й важлива робота, яку не можна зупинити. Тож коли правління запропонувало мені на цей період очікування стати експертом при правлінні - я погодився", - пояснив Аласанія.

Шевченківський райсуд Києва 19 червня визнав незаконним дострокове припинення контракту з головою правління Громадського мовлення Зурабом Аласанією.

Зараз ви читаєте новину «Керівник Суспільного мовлення Аласанія звільнився». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути