Ексклюзиви
вівторок, 11 червня 2013 10:19

Міністерство охорони здоров'я купило Богатирьовій унітаз за 500 доларів

Міністерство охорони здоров'я купило Богатирьовій унітаз за 500 доларів
Фото: ipress.ua

Міністр охорони здоров'я України Раїса Богатирьова може працювати з комфортом. МОЗ купив для її кабінету унітаз за майже 4000 гривень (близько $ 500). Про це було сказано в ефірі телеканалу "1 +1" у програмі розслідувань "Гроші".

Журналісти відзначають, що ця покупка - тільки крапля в морі закупівель МОЗ за бюджетні кошти. Але гроші МОЗ витрачає на ремонт адміністративних будівель, а не на ремонт дитячих санаторіїв (в одному з них кілька днів тому загинули діти через падіння з аварійного балкона), відзначає Новий регіон.

З часу призначення Богатирьової міністром, гроші на ремонт її кабінетів витрачають щороку. У 2011 році 2 млн грн (близько $ 250 тис.), в 2012 році - ще 400 тис. грн (ще близько $ 50 тис.). У міністра окремий вхід у будівлю МОЗ, мармурові сходи, венеціанська штукатурка на стінах, килими на підлозі. Також Богатирьова отримала в користування держдачу, стару будову знесла, а звела нову.

В іншому сюжеті журналісти повідомляють, що син міністра Раїси Богатирьової має фармацевтичний бізнес, а його компанії виграють у держтендерах. Його розкішний маєток розташований на березі Дніпра в елітному районі Конча-Заспа в Обухівському районі Києва.

Зараз ви читаєте новину «Міністерство охорони здоров'я купило Богатирьовій унітаз за 500 доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

204

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути