понеділок, 20 травня 2013 21:52

Богатирьова стала віце-президентом Всесвітньої асамблеї охорони здоров'я

Богатирьова стала віце-президентом Всесвітньої асамблеї охорони здоров'я
Раїса Богатирьова Фото: kmu.gov.ua

Міністра охорони здоров'я України Раїсу Богатирьову обрано віце-президентом Всесвітньої асамблеї охорони здоров'я від Європейського регіону. Про це повідомляє "Укрінформ".

Це відбулося на засіданні 66-й сесії ВАОЗ, яке 20-22 травня проходить у Женеві і в якій Богатирьова бере участь на чолі української делегації, повідомляє прес-служба МОЗ.

Під час перебування в Женеві міністр відвідала штаб-квартиру Всесвітньої організації охорони здоров'я, де в неї відбулася зустріч із генеральним директором ВООЗ Маргарет Чен.

Крім того, Богатирьова провела переговори з регіональним директором Європейського бюро ВООЗ Жужанною Якаб, заступником виконавчого директора Об'єднаної програми ООН з ВІЛ/СНІДу (ЮНЕЙДС) Луізом Луресом та керівниками відомств охорони здоров'я низки європейських країн.

У ході візиту міністра охорони здоров'я України відбудеться також її зустріч з Виконавчим директором Глобального фонду для боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією Майклом Дайблом.

Зараз ви читаєте новину «Богатирьова стала віце-президентом Всесвітньої асамблеї охорони здоров'я». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути