Ексклюзиви
вівторок, 11 січня 2011 11:16

Міліція затримала 9 "тризубівців" з автоматом і пістолетами

Міліція затримала 9 "тризубівців" з автоматом і пістолетами

Правоохоронці Івано-Франківської області затримали 9 озброєних осіб - мешканців різних регіонів України, більшість з яких є членами Всеукраїнського об'єднання "Тризуб" ім.Степана Бандери.

Як повідомляється на сайті УМВС України в Івано-Франківській області, правоохоронці отримали інформацію про те, що на територію Івано-Франківської області прибула група осіб, які планують проведення протиправної акції.

У міліції підкреслили, що з метою попередження вчинення будь-яких протиправних дій були затримані 9 членів групи.

У затриманих вилучили автомат АКСМ без номера та 124 патрони до нього, 3 пістолети різних марок з патронами, саморобні ножі, 9 радіостанцій різних марок, дві гранати без запалів, дві пневматичні гвинтівки з оптичними прицілами, помпову рушницю з патронами.

За цими фактами порушено кримінальні справи за ознаками злочинів, передбачених частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Затримані особи перевіряються на причетність до скоєння інших злочинів на території України.

Як повідомлялося, в понеділок об'єднання "Тризуб" заявило про затримання і арешти членів у різних регіонах України у зв'язку з вибухом пам'ятника Йосипу Сталіну в Запоріжжі. За даними ВО "Тризуб", арештовано понад 15 членів організації. "Заарештованим висуваються звинувачення у тероризмі в зв'язку з вибухом у Запоріжжі", - стверджують в організації. Правоохоронці поки не коментують дану заяву.

У ніч з 31 грудня на 1 січня на території Запорізького обкому Компартії України невідомі підірвали пам'ятник Йосипу Сталіну.

Зараз ви читаєте новину «Міліція затримала 9 "тризубівців" з автоматом і пістолетами ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

86

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути