вівторок, 19 квітня 2011 12:02

Міліція заламувала руки дівчатам з FEMEN: одна в лікарні
22

Фото: Фото: FEMEN

Під час відкриття Міжнародного форуму, присвяченого 25-річчю Чорнобильської трагедії, жіночий рух FEMEN провів акцію "Бардак у Саркофаг".

"У процесі затримання активісток жіночого руху FEMEN Інни Шевченко, Олександри Шевченко, Надії Мопедової та Діани Сенич міліціонери застосували грубу фізичну силу по відношенню до дівчат. З районного відділку міліції активістка Інна Шевченко була госпіталізована з підозрою на перелом ключиці", - написали активістки на своєму сайті.

"Поки що не знаємо, що з нею. Міліція відвезла її у відділок. Дзвонимо кожні п'ять хвилин, не бере трубку. Вже дві години не виходить на зв'язок. Жалілась, що рука оніміла і, не може нею рухати", - розповіла у коментарі Gazeta.ua лідер руху Ганна Гуцол.

"FEMEN виступає проти сучасного політичного Чорнобиля в Україні, який своїми наслідками набагато небезпечніший для українців, ніж ядерна катастрофа 25-річної давності. Топлес-активістки вимагали від учасників форуму, серед яких є лідери європейських держав і міжнародних демократичних об'єднань, негайно в примусовому порядку перенести уражені корупцією інститути української влади в район Чорнобильського саркофагу", - наголосили "феменки".

FEMEN закликає міжнародних гостей Пан Гі Муна, Юкій Амано, Жозе Мануеля Баррозу "виступити в благородній ролі ліквідаторів політичного Чорнобилю в Україні і похоронити Януковича, Азарова та інші продукти розпаду демократії десь за межею зони політичного відчуження".

Зараз ви читаєте новину «Міліція заламувала руки дівчатам з FEMEN: одна в лікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути