понеділок, 28 березня 2011 14:13

Через затори Кучма пропустив голі груди під Генпрокуратурою
8

Фото: Фото: Reuters

Біля будівлі Генпрокуратури провели акцію дівчата з руху FEMEN. Активістка організації Ольга Благодарова роздяглася до пояса та підняла над головою плакат з написом "Беги Леня, я прикрою".

На запитання журналістів вона не відповіла. Замість неї це зробила інша активістка Інна Шевченко.

"Таким чином ми висловлюємо протест проти відволікання людей від справжніх проблем. Відкриттям кримінальної справи проти Кучми влада намагається виправдати себе. Нібито відкрили справу проти свого і влада хоче сказати нам те, що вони не тільки опозиціонерів закривають. Це абсурдна ситуація і ми вирішили показати її природу", - зазначила вона.

"Очевидною є цинічна спроба відбілити диктаторський імідж Януковича за допомогою убогих інсинуацій. Імітація слідчих процедур призведе до виправдання екс-президента Леоніда Кучми і до закриття справи про смерть журналіста Гонгадзе. Попутно вирішуються завдання дезорієнтації українців, відволікаючи їх від плодів першого року режиму Януковича", - зауважили активістки на своєму сайті.

Зауважимо, допит Кучми був запланований на 10 годину. Однак, як повідомив його охоронець, він застряг у заторі на Європейській площі, тому зміг під'їхати лише на 11. Активістки прийшли під стіни ГПУ близько 10:20. Акція тривала 5-10 хвилин.

Зараз ви читаєте новину «Через затори Кучма пропустив голі груди під Генпрокуратурою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути