четвер, 23 грудня 2010 11:31

Міліція відмовилась порушувати справу проти невістки нардепа за побиті автівки

Міліція відмовилась порушувати справу проти невістки нардепа за побиті автівки

Управління Міністерства внутрішніх справ у Криму відмовило в порушенні кримінальної справи проти 28-річної невістки народного депутата від БЮТ Сергія Веліжанського через відсутність складу злочину.

"Постраждалі від дій Веліжанської написали заяви про відсутність до неї претензій", - повідомив кримський правозахисник Марк Бен-Наїм.

Він також продемонстрував листа з відповіддю начальника Державтоінспекції Криму Володимира Загинайла на запит у справі Марії Веліжанської.

У документі, зокрема, йдеться, що проти Веліжанської складені адміністративні протоколи, які передані до Київського районного суду Сімферополя для прийняття рішення, і повідомляється, що кримінальну справу не було порушено через відсутність складу злочину.

Нагадаємо, в Сімферополі невістка депутата Марія, керуючи автомобілем Porsche Cayenne, розбила три припарковані автомобілі.

Увечері 7 грудня, рухаючись заднім ходом, Porsche зачепив машини Москвич і Mercedes, після чого, за словами свідків, збільшивши швидкість, через 50 метрів врізався у ще один припаркований Mercedes, який від удару перекинувся.

Марія перебувала за кермом авто з німецькими номерами без водійських прав і без документів на машину. Вона відмовилася проходити тест на тверезість у присутності інспекторів ДАІ.

9 грудня прокуратура Сімферополя порушила кримінальну справу проти лікаря, який поставив 28-річній Марії Веліжанській діагноз "ситуативна реакція" без відповідних аналізів.

РІА "Новый регион"

Зараз ви читаєте новину «Міліція відмовилась порушувати справу проти невістки нардепа за побиті автівки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути