Ексклюзиви
пʼятниця, 26 березня 2010 09:37

Міліція просить бізнесменів на певний час узяти під опіку безпритульну дитину

Міліція просить бізнесменів на певний час узяти під опіку безпритульну дитину

Українська міліція проводить весняну акцію "Канікули".

Про це повідомляє прес-служба МВС України.

За ініціативою Департаменту кримінальної міліції у справах дітей МВС України були розроблені звернення до працівників торгівлі із закликом не продавати тютюнові вироби і алкоголь дітям, а також і з роз"ясненням відповідальності за такі порушення.

Також співробітники міліції розповсюдили в своєму зверненні заклик звернути увагу на проблему розповсюдження наркотиків.

Крім того, співробітники ДАІ просили дорослих з належною увагою поставитись до маленьких учасників дорожнього руху, а дітей - дотриматися елементарних правил безпечного поводження на дорозі.

Також своєрідним нововведенням нинішньої весняної акції під назвою "Канікули" послужило звернення до представників бізнесу і меценатів з проханням допомогти у вирішенні такої проблеми, як перебування безпритульних дітей на вулиці. Міліція пропонує такий шлях вирішення цієї проблеми: по можливості узяти під опіку на період весняних канікул хоча б одну дитину і дати їй можливість записатися в спортивні секції та вести здоровий спосіб життя.

"Лейтмотив нинішніх весняних "Канікул" можна сформулювати приблизно так: "Давайте разом будемо небайдужими і протягнемо руку допомоги дітям", - підкреслює перший заступник начальника Департаменту кримінальної міліції у справах дітей МВС України, полковник міліції Юрій Широкий.

"У період, коли діти не охоплені навчальним процесом, вони можуть бути особливо схильні до негативного впливу дорослих. Наше завдання - зробити, аби кожен день відпочинку запам"ятався дитині своїм теплом, сонячним світлом і позитивними емоціями", - підкреслив Широкий.

Зараз ви читаєте новину «Міліція просить бізнесменів на певний час узяти під опіку безпритульну дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути