пʼятниця, 07 квітня 2017 20:09

"Ми з вами спільно творимо нову історію України та Європи" - Яценюк

"Ми з вами спільно творимо нову історію України та Європи" - Яценюк
Лідер партії "Народний фронт" Арсеній Яценюк подякував учасникам і гостям ювілейного 10-го Київського Безпекового Форуму. фото: nfront.org.ua

"Ми з вами спільно творимо нову історію України та Європи" - Яценюк

Лідер партії "Народний фронт" Арсеній Яценюк подякував учасникам і гостям ювілейного 10-го Київського Безпекового Форуму, проведеного за ініціативи його Фонду "Відкрий Україну".

"Дякую всім учасникам і гостям Київського Безпекового Форуму за цікаву дискусію, дружню інтелектуальну атмосферу й відкриту активну позицію", - написав Арсеній Яценюк на своїй сторінці у Facebook.


"Разом ми переконливо продемонстрували перевагу партнерства, лідерства та освіченого, раціонального, комплекскного мислення над конформізмом, стереотипами і кон'юнктурою. Сьогодні ми з вами спільно творимо нову історію України та Європи, нову безпекову реальність, засновану на свободі, цінностях, відповідальності та здоровому глузді", - наголосив лідер "Народного фронту".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Безвізовий режим - визнання європейцями українських реформ - Тетерук

10-й Київський Безпековий Форум пройшов 6-7 квітня у Києві за ініціативи Арсенія Яценюка, засновника Фонду "

Відкрий Україну". Тема цьогорічного Форуму – "Старі конфлікти і нові тенденції: стратегії для мінливого світу".

У цьогорічному Форумі взяв участь Президент України. На запрошення Арсенія Яценюка у дискусії "Зміцнення співробітництва та безпеки України та країн Балтії" взяли участь прем'єр-міністри України Володимир Гройсман, Естонії Юрі Ратас, Латвії Маріс Кучінскіс та Литви Саулюс Скверняліс у форматі, який був вперше заснований у 2015 році в Ризі за ініціативи тогочасного глави українського уряду.

У програмі Форму також була передбачена парламентська сесія "Східна Європа – передова лінія демократії?", серед учасників якої були Голова Верховної Ради України Андрій Парубій, високі парламентські представники Румунії, Естонії, Польщі, а також парламентської асамблеї НАТО.

Представник Литовського Сейму, колишній Прем'єр-міністр Литви Андріус Кубіліус на Форумі вперше представив українській аудиторії бачення "Європейського плану на підтримку України".

У Форумі також взяли участь заступник Генерального секретаря НАТО, нинішні та колишні керівники міністерств оборони Литви, Словаччини, Польщі, а також ключові експерти з питань безпеки із США, Великої Британії, Франції, Німеччини та інших держав. З української сторони безпекові аспекти обговорили Секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов і директор Національного інституту стратегічних досліджень Володимир Горбулін.

У Форумі взяли участь понад 600 міжнародних і українських діячів, представників політичних, ділових та громадських кіл із понад 20 країн світу.

Зараз ви читаєте новину «"Ми з вами спільно творимо нову історію України та Європи" - Яценюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути