субота, 26 квітня 2008 19:15

Мертвий півень випустив Вибране та Кримінальні сонети

Мертвий півень випустив Вибране та Кримінальні сонети

Український рок-гурт Мертвий півень закінчив роботу над двома новими альбомами Кримінальні сонети та Мертвий Півень. Вибраний народом, які презентуватиме під час Прокидання Мертвого півня у Львові.

Записувалися Кримінальні сонети у Львові впродовж чотирьох днів. Альбом містить п"ять пісень на вірші з циклу Кримінальні сонети Юрія Андруховича. На платівці пісні гурту розмежовані читаннями віршів самим Андруховичем. З п"яти записаних пісень лише одна виконувалась раніше, усі ж інші - абсолютно нові.

Одночасно з Кримінальними сонетами світ побачить ще один диск - Мертвий Півень. Вибраний народом. Його гурт записав 13 квітня наживо в київському клубі Докер Паб.

Пісні, що увійшли до диску, було обрано фанатами. У записі вони можуть почути і свої власні вигуки і оплески, зафіксовані для історії. Включено також особливий бонус для фанатів та поціновувачів – кліп Холодно 98-го року, який багато років вважався безповоротно втраченим.

Крім Півнів на платівці звучатиме голос солістки гурту Крихітка Цахес Каші Сальцової, разом з якою було виконано пісні Ми помрем не в Парижі та Коли ти смієшся.

4 травня, в неділю, о 10 годині ранку відбудеться презентація цих двох платівок у дворику львівської ратуші на вже традиційному Прокиданні Мертвого Півня у рамках Флюгерів Львова. На презентацію також завітає Юрій Андрухович. Вхід - 30 гривень, повідомляє Новинар.

Зараз ви читаєте новину «Мертвий півень випустив Вибране та Кримінальні сонети». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути